top
Frisson zenekarA felvételek nem stúdió minőségűek,
viszont eredeti, próbatermi élőzene!
A listában 10 szám hallható.hangszoró

Lejátszási lista
  • Főoldal
  • Galéria
  • Tagok
  • Kapcsolat

Frisson zenekar Balatonalmádiból

Keress a facebookon is!


Élő emberek, valódi hangszereiken, az eredetire törekvő hangzásvilággal.
Tényleg zenélnek!


Ha fontos a minőségi élőzene, akkor zenekarunk a legjobb választás.
Frisson zenekar néven 2010 tavaszától vagyunk jelen az igényesen kidolgozott tánc zenét szolgáltatók táborában. Repertoárunk az igényes és közkedvelt, 70"- 80" évek hazai és külföldi előadóktól válogatott, táncolható zene kívánalmainak megfelelően került kialakításra, kiegészítve a mai slágerekkel.
A könnyűzene szinte minden műfaja megtalálható: Pop Rock, Rock´n´ Roll, Disco, Latin, örökzöldek, és minden, ami egy jó hangulatú bulihoz kell.Műsorunk összetétele minden korosztály igényeit kielégíti a legfiatalabbaktól a legidősebbekig.


Kérésre szívesen megtanulunk egy-egy kedvenc dalt is!

Fellépéseink, referenciáink..Kattintás a megnézni kívánt galéria képére és megnyílik a vetítésPápa-utcabuli Almádi-utcabál Zsongós buli Majális Csajág Tobruk Várpalota Közgáz SárvárA Frisson zenekar tagjai örömmel tesznek eleget minden felkérésnek!

Gertner Vilmos
Pataki Érci
Kőpataki József
Szöllősi Zoltán
Boda Brigitta
Vági Gyula
Prikkel Balázs


Komplett színpadi, hang és fénytechnikával!Minőségi zene - korrekt ár!
Ha szeretné, hogy zenekarunk részese legyen az Ön által kiválóan megszervezett rendezvénynek, úgy írja meg elképzelését, helyszín, fellépés időtartama, és egy személyes találkozó alkalmával, a részletek megbeszélésével véglegesítjük a megrendelését!Telefon: Prikkel Balázs     +36-20/ 943-4558
átlátszó gif